18 Kasım 2013 Pazartesi

Ah bin Yâ Bin Fesaye!





Görüntü verir mi gözlerden ırak bir gökyüzünde kayan bir yıldız? Kimsenin olmadığı bir ormanda düşen bir ağaç ses çıkarır mı? Bilinir mi? Hissedilir mi bebekken kesilmiş olmayan kolu sancıyan çocuğun acısı? 

Hiç görmediği babasını gördüğü bütün erkeklerde gören kızın özlemi paylaşılır mı? Anlaşılır mı? Üzülür mü insan, ihaneti yaşam tarzı kılmış bir profesyonel hain, hain dediğinde? Malperestler galebe çaldığında, gökkuşağı ve iyilik erbabı yıkılır mı? Kazanılır mı? 

Sorumlu mudur o kümülonimbüs yol açtığı malûm tufandan? Laf ebesinin istismar ettiği lâkırdı şikâyet eder mi sahibini? Öfkelenilir mi? Eeyy eyleri fütursuzca eyleyen kelâmperest, bu devranda eğlenilir mi? 
Artık oldun dendiğinde kimsenin olamadığı o devranda olana, bu olur mu? Olabilir mi? 
Kimsenin olmadığı bir ormanda düşen bir ağaç ses çıkarır mı? Görüntü verir mi gözlerden ırak bir gökyüzünde kayan bir yıldız? 
Ahbinyâbinfesaye?

Ah bin Yâ Bin Fesaye!


meraklısı için extra malûmat:


'Yeni Zaman'&'Yeni Hayat', Yeni Kozmik Ahit Takvimi, 3. sektör, yıl 5069'da, Senyör Yorumcu Ziy'aavar Shen Kcan tarafından, yok olmaya yüz tutan bir dijital kayıtta yer alan http://ziyaversencan.blogspot.com/2011/12/eeyy-eyleri-futursuza-eyleyen.html

adresinden kurtarılarak onarılmıştır.

Kurtarılan içeriğin, 'Eski Zaman'&'Eski Hayat', Milâdi Takvim, (cirka) 21. asır başlarına ait olduğu sanılmaktadır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder